Gastenboek

Bekijk de reacties in ons gastenboek.

21-10-2019
Marcel de Ruiter
Madame

Sinds augustus hebben wij een teefje genaamd Madame ze is geboren op 7 juli 2019. De hond is een verrijking in je leven ze is lief en ondeugend daarom zitten wij ook op de puppycursus wat eg goed gaat ze is slim en houdt enorm van het water wat goed uitkomt aangezien wij op Ameland wonen ook krijgen wij veel support over de hond van o wat een schatje of wat is ze mooi erg goed om te horen wij zijn blij met deze hond. Kennel van de vossenheide bedankt voor deze fijne hond.

24-09-2019
Marcel de Ruiter
Madame

O-p 7 juli 2019 is onze Madame geboren een labrador teefje. We hebben onze dame nu ongeveer 4 weken bij ons en kunnen niet anders zeggen wat een lief en vrolijk hondje we doen met veel plezier de puppycursus en ze is zeer leergierig een genot om mee te werken. De dierenarts was ook zeer te spreken over zijn bouw en gezondheid en daarom kunnen wij niets anders zeggen dan wat een goede kennel.

20-05-2019
Annet
Saar

Na bijna 15 jaar is vanmorgen onze lieve Saar ingeslapen. Ze heeft een prachtleven gehad, nooit ziek, nooit geen kwaaltjes. Een super fijne hond. Ze heeft onze 2 jongste labradors 4 en 2 keurig opgevoed.
Wat zullen wij haar vreselijk missen.
Jeannette en Peter bedankt voor deze fantastische honden.

19-05-2019
Marina Mater
Kaya

Op 21 December 2018 hebben we onze Kaya opgehaald, een bruine labrador. En wat is hij een super hond. Hij is geboren op 24 Oktober 2018 en kwam uit een nest met alleen reutjes. We hadden eerste keuze en wat zijn we blij met die keuze. Hij is nu bijna 7 maanden en super slim, gehoorzaam en sociaal. Reuze benieuwd naar zijn broertjes uit het zelfde nest.

24-04-2019
Inge van Dam
Sniper

Hallo mijn naam is Inge van Dam en wil me hierbij aansluiten en jullie complimenteren over onze supermooie bruine Labrador Sniper.Ik kwam jullie kaartje tegen bij zijn papieren en heb gelijk in het begin iets over hem hier gemeld maar heb toen iets verkeerds gedaan omdat ik het niet geplaatst kreeg.Sniper is een geweldige grote reu,een echte werkhond en nog steeds speels en ondeugend.Hij is nu ruim 3 jaar.Geboren 28 oktober 2015.Nog nooit ziek geweest gelukkig en hopelijk mogen wij nog lang van hem genieten.Groetjes uit Sittard.

20-04-2019
Rob
DEX

Vandaag onze Dex , opgehaald thnx voor de goede zorgen en begeleiding

25-02-2019
Willeke en Adger de Kort
Vledder

Hoi wij hebben een super lieve prachtige bruine labradoodle geboren 20-09-2017 gekocht bij de vossenheide,
Hij heet Vledder had nog 5 broertjes en zusjes…waarvan 3 bruine en 3 blonde
Ik zie hier boven in het gastenboek een zusje staan wat zou het leuk zijn om wat informatie of foto’s uit te wisselen.
En wat een super lieve mensen de fam. Vd Rijt.

28-11-2018
Annetta
Tammo

Mijn dikke lieverd Tammo is nu 11 weken. En wat doet hij het goed. Is bijna zindelijk, nergens bang voor en zeer sociaal. En erg intelligent. Ik zou deze kennel dan ook zeer aanbevelen.

06-10-2018
Carina
Ziggy

Wij hebben onze lieve schat ook van de Vossenheide. Ze is de mooiste en de aller liefste(hihi). Ben bij de dierenarts geweest voor dr jaarlijkse controle. En deze zei dat ze er prima uitzien. Ze is nu 1 jaar enbijna 2 mnd. πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• ze is geboren op 20 september 2017πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•

06-10-2018
Lex, Karin en Dennis van Dis
Sam

12 jaar geleden hebben we bij Jeanette en Peter onze golden retriever “Diesel” opgehaald en omdat we daar zo’n fijne en gezonde hond aan hebben gehad hebben we er voor gekozen om deze week onze nieuwe huisgenoot “Sam” een labradoedel weer bij hun te halen, ons gezin is weer compleet met deze kleine doerak.
Peter en Jeanette dankjewel voor jullie toewijding en mooie honden.

23-09-2018
Elles
Binky

Wij hebben in januari onze lieve ondeugende Binky bij Peter en Jeannette opgehaald. Hij is geboren op 29-11-2017 en zou graag willen weten hoe het met de broertjes en zusjes gaat!
Binky doet het hartstikke goed, nu een heerlijke puber. Krijg vaak complimenten over zijn mooie kleuren die iedere keer weer veranderen, hij is een echte toverbal! Qua gezondheid ook helemaal in orde, dus zeer tevreden over deze fokker. Al mijn vragen worden nu nog steeds serieus beantwoord!

17-08-2018
Caroline
Dino

Wij hebben 2 jaar geleden Dino uit het nestje gekozen. Het is een prachtige lieve hond geworden. We zijn erg nieuwsgierig hoe zij broertjes en zusjes er nu uitzien.

29-07-2018
Joke Meerburg
Luna

Mijn Luna, een medium labradoodle met fleece-vacht, is geboren op 18 oktober 2017 en ik heb haar op 28 december 2017 opgehaald bij de Vossenheide. Jeanette en Peter v.d. Rijt van Kennel van de Vossenheide hebben echt een hart voor de dieren in hun kennel. Dat is mij opgevallen toen in Luna ophaalde, alles was keurig verzorgd voor Luna en Jeanette wilde Luna nog even knuffelen voordat zij meeging, heel liefdevol allemaal. Luna is uitgegroeid tot een prachtige labradoodle en bovenal is zij heel lief en sociaal naar mensen, kinderen en andere honden en iedereen is dol op Luna. Op straat wordt mij vaak gevraagd waar ik deze prachtige labradoodle vandaan heb. Ik ben heel blij met Luna en wil bij deze Jeanette en Peter nogmaals bedanken voor de goede zorgen voor de honden. Heel veel succes met jullie kennel.

15-07-2018
Anne-Marie
Bo en Puk

Hallo allemaal, wij hebben 2 super doodles bij Jeanette en Peter vandaan. Bo 4 jaar en Puk 3 jaar..Bo noemen we altijd onze prinses en Puk is onze eeuwige puber. Super beesten en altijd helemaal gezond, dat is toch het belangrijkste. Voor iedereen die broertjes en zusjes zoekt, ik heb een Facebook pagina hiervoor opgericht. Al heel veel familie gevonden. De pagina heet Labradoodles van de Vossenheide.
https://www.facebook.com/groups/241553382968868/
Hoop jullie daar snel te zien.

12-05-2018
Ed en Annet Fijen
Saar, Bart en Theo

Even een berichtje uit Wijk aan zee, wij hebben meerdere labradors bij jullie vandaan. Vorig jaar een dag voor Moederdag hebben wij onze jongste bruine labrador bij jullie opgehaald. Wat een feest!
Er lopen nu 3 labradors van jullie bij ons, wat zijn ze leuk, lief en mooi.
Het is onze trots, bedankt voor deze fijne honden.
Ik zal via de mail een foto van onze β€œ meiden” sturen.

Groet Ed en Annet Fijen

21-04-2018
Wendy
Bowi

Wat zijn we blij met onze Bowi, geboren op 15-2-2018 en nu een week bij ons. Hij doet het echt super, een energieke speelse lieve knuffelkont!
Onze dierenarts was vol lof over de gezondheid van Bowi, dus alle complimenten voor jullie Jeannette en Peter!

04-04-2018
Marga
Tommy

Onze prachtige mini doodle Tommy(geb.29/11/2017
is nu alweer 17 weken oud.
Het is een prachtbeestje, we krijgen veel belangstelling omdat Tommy een schitterend fleece vacht heeft! Zo bijzonder om te zien!
Graag wil ik vermelden dat Sjenette en Peter een waar hart voor de dieren hebben,
Ze voelen zich nauw betrokken bij de pups en de nieuwe baasjes.
Ook onze dierenarts gaf hun een groot compliment , zoals ze de overdracht doen, echt met liefde gegeven en de boekjes uitmuntend verzorgd evenals de wormkuur en de brokjes voor de pup.
Onze Tommy was super snel zindelijk, is een zeer sociaal mannetje die heel leergierig blijkt te zijn en een zeer hoog knuffelgehalte heeft!!!
Op de puppycursus doet hij heel erg zijn best!!!!
Ook is Tommy zeer loyaal en vriendelijk naar onze oude kater Sam!
Wij zijn ontzettend blij dat Tommy in ons leven is gekomen met heel veel dank aan Sjenette en Peter!
Vrienden van ons hebben een zusje uit hetzelfde nest.
Ik zou het erg leuk vinden om in contact te komen met de andere broertjes en zusjes van Tommy.

29-03-2018
Woltmeijer
Sam

Wij hebben onze pup in januari opgehaald. Het is een super lieve hond. De begeleiding van Jeannette hebben wij als erg prettig ervaren. Wij hebben allebei een allergie voor honden en de labradoodle mini die wij hebben zijn wij idd niet allergisch voor.
Wij genieten enorm van onze hond.

10-12-2017
Maurits

Joep is nu 15 weken oud. Vijf weken geleden hebben we hem opgehaald. We twijfelden aanvankelijk. Moeten we niet toch een puppy van een bij de rasvereniging aangesloten fokker nemen? Het werd ons steeds duidelijker dat deze fokker het beste voor heeft. Dit werd bevestigd bij het ophalen van Joep: uitgebreid advies, ontwormingskuur mee, een pak voer en vooral heel veel liefde voor de hond. Eenmaal bij ons thuis is Joep een superleuke hond gebleken. leuk met kinderen en een goed karakter. Twee weken later voor zijn eerste inentingen kregen we van de dierenarts complimenten. In goede conditie, mooie vacht, sterke heupen, en verzorgde vacht. Complimenten die de fokker aangaan. Al met al is deze fokker wat ons betreft een hele betrouwbare partij die het beste voorheeft met hond en baas.

01-12-2017
Ingrid Mark Dana en Kai

Sinds zondag 19 november jl. zijn wij de trotse eigenaren van onze blonde labradoodle reu: Goosje. We hebben al heel wat complimentjes gekregen over zijn prachtige vacht en bruine neusje. Gelukkig geen enkele allergische reactie gekregen van dit lieve vriendje!

14-11-2017
Agnes

Onze sam is nu bijna vijf maand.Geweldige pup.Overal gaat hij mee naartoe!Ook al is hij geen fan van mee auto rijden toch geeft het geen probleem. Hij is een enthousiaste onmisbare huis vriend.wij zijn dan ook ontzettend blij met hem.Bedankt!!

01-05-2017
Bens

Heel blij zijn wij met onze labradoodle BABS, maar wij zijn ook heel erg benieuwd naar haar broertjes en zusjes.
Babs is geboren op 30-05-2015.

30-04-2017
Jordy en Ellen

Onze pup is nu 16 weken oud en ze doet het zo ontzettend goed. Snel zindelijk gekregen, heel erg leergierig. We zien haar iedere dag groter worden. Ze is heel sociaal naar mensen en andere dieren toe, ook kleine kinderen zijn geen probleem. We hebben echt een familielid erbij en we raden deze fokker ook echt aan. We werden bij aankoop erg vriendelijk ontvangen en goed ingelicht. Groetjes

19-03-2017
Jolanda

28 mei 2016 heb ik labradoodle tess op gehaald ze is op 9 april 2016 geboren. Ik zou het erg leuk vinden om in contact te komen met haar broertjes en zusjes..

24-02-2017
Vd heijden

Kan bijna niet wachten tot 3 maart dat we onze blitz kunnen komen halen word nog een lange week wachten

14-02-2017
Yvonne

Jopie is nu 5 maanden oud. Een super hond waar we erg blij mee zijn. Alleen is hij over enthousiast en daar zijn al heel wat schoenen door ondergesproeid! Lief sociaal speelse gehoorzame hond. Onze Jopie is een kanjer

06-02-2017
Ingeborg Smeets

Onze labradoodle Sepp is gisteren alweer 2 jaar geworden! We genieten nog dagelijks van zijn enthousiasme, lompigheid en lieve karakter!!! Wisten niet dat een hond zoveel plezier en liefde kan geven !
Zou leuk zijn als mensen reageren die een broertje/ zusje hebben van Sepp!

03-02-2017
van Geffen

Helaas hebben wij onze lieve flatcoat Luca (04-04-2003) in moeten laten slapen (12-01-2017). Wij hebben bijna 14 prachtige jaren met hem mogen hebben! Wij vragen ons af of onze Luca nog broertjes/zusjes heeft en hoe het met ze gaat. Misschien zijn zij ook zo oud geworden.

30-10-2016
Inge van Dam

Onze Sniper geboren 28 oktober 2015 is het grootste boefje dat ik ook heb gehad.Een prachtige donkerbruine Lab en nu al groter dan mijn andere Lab…het is een boefje maar ook een lieverd…een sterke gezonde kerel en wil jullie hiermee een compliment geven en ik hoop dat die heel oud mag worden…groetjes uit het zuiden des lands!

02-10-2016
Caroline Engels

9 maanden is onze zwarte labradoodle Tieske nu.
Het is een fantastisch lieve hond en een grote vriend van onze kat.
Tieske is van de zomer 3 weken mee gaan kamperen. Volgend jaar gaat hij weer mee, hij deed het super.
Wij hebben aan Tieske een gezellige en super lieve hond.

30-09-2016
Loes Groenendijk

Hallo Sandra,Dit berichtje wat ik net pas lees van Guus. Bink is van tweede kerstdag 2015 het is een hele lieve energieke jonge lieverd.

31-08-2016
Familie Lammerink

Onze labradoodle Beau (geboren 17-11-2015)is nu bijna 9 maand. Ze is ontzettend lief , gezellig en heeft nooit iets kapot gemaakt. We zijn stapelgek op haar. Ze is niet meer uit ons gezin weg te denken. Erg blij met onze keuze om bij jullie een pup aan te schaffen !!

31-07-2016
Marcel Fonferek

Onze labradoodle Pien wordt 18 oktober drie jaar en we hebben erg veel plezier met haar was snel zindelijk is erg nieuwsgierig en leergierig. Kan gerust even een tijdje alleen zijn in huis en heeft nog nooit iets stuk gemaakt. Is heel speels en is heel sociaal naar andere honden. Ook met onze kleinkinderen spelen vind ze geweldig. Wel regelmatig borstelen om klitten de baas te worden. Pien houd alleen niet van autorijden maar gaat gewoon mee. Met onze blonde Pien hebben we echt een huisvriend erbij gekregen.

28-05-2016
Loes

Hallo even klein berichtje…Bink is nu 5 maand oud…heerlijk en ondernemend en gezellig metgezel.hij weegt nu 13 kilo. En gaat goed met hem. Vriendelijke groet Loes.

22-05-2016
Marjan de Boer

Onze Lara,bruine labradoodle teefje, is net 1 jaar geworden.Een super lieve sociale hond een heel vrolijk beest. Wij zijn heel blij met onze lieve gezonde Lara.

28-04-2016
Lelieveld

In december onze Coco opgehaald.
Een donkerbruine chocolade kleur en flink forse reu.
Nog steeds helemaal verliefd op hem!
We krijgen ook elke keer complimenten van alle mensen dat hij zo’n knapperd is! Ook de dierenarts is vol lof over ons mannetje! Nu is hij alweer een half jaar!
Als er nog broertjes of zusjes van Coco dit lezen! Wij zijn heel nieuwschierig naar haar/hem! Misschien leuk om foto’s te mailen of een keer te spelen.
Yocha@live.nl

15-04-2016
sandra

Hoi Loes,

Guus is ook een super lieve blonde labradoodle en misschien wel het broertje van Bink. Guus is 10-01-2016 geboren.

Groetjes, Sandra uit Bunde

15-04-2016
Wim en Loes Groenenijk

Bink,was op puppy cursus de meest uitbundig pup.Het is een geweldige lieve kroel kont.

12-04-2016
Joke Luijkx

Geboren op 1-10-2004 hebben wij op 24-09-2015 in moeten laten slapen. We hadden geen grotere vriend kunnen hebben en het was een prachtige Reu waar we altijd complimenten over kregen !!

19-03-2016
Saskia van den Broek

Onze Bailey is alweer 2 jaar en het gaat ontzettend goed met haar. Het is een hele intelligente hond, heel sociaal. Als pup zijnde niet altijd even gemakkelijk. Maar als je tijd investeerd heb je een hele lieve sociale hond. Past ontzettend goed in een gezin met kinderen.

13-03-2016
Wim en Loes Groenenijk

Wij zijn blij met onze mooie labradoodle Bink.
We zouden het fijn vinden om te weten hoeveel broertjes en zusjes hij had dat zijn we vergeten te vragen. Vriendelijke groet.

24-02-2016
Loes

Bink zijn leergierigheid is groot we zijn blij met hem …nu de nachten nog.

20-02-2016
eric

12 dagen geleden onze pup opgehaald doet het uitstekend,erg speels,ondeugend en groeit als kool.

18-10-2015
Fonfrek

Onze Pien is vandaag 18 oktober 2015 twee jaar geworden. We hebben het heel goed getroffen met haar ze is heel lief sociaal en levenslustig, maar ook heel gevoelig. Ze is gek op kinderen en wij zijn heel blij met haar.

08-09-2015
Meijs

Onze Diesel is nu alweer één jaar. Doet het erg goed. Soms teveel energie maar verder een prachtige reu van ruim 36kg nu. En alweer met 3e cursus bezig.

Hoop graag in contact te komen met eigenaars van broertjes/zusjes van Diesel voor een leuke reunie / play-date. Diesel Geb: 27-08-’14 uit nest van alleen choko bruine lab’s.

erik_meijs@hotmail.com

10-12-2014
Ed Fijen

5 weken geleden hebben wij vlak na het overlijden van onze lab Dirk toch weer een chocoladebruine labrador pup bij jullie gehaald.
een geweldig beest, verschrikkelijk lief, mega stout en een super maatje voor onze zwarte lab saar.
al onze honden komen bij jullie vandaan het zijn geweldige beesten.

25-11-2014
Fam. Van Oorschot

6 weken geleden hebben wij bij jullie onze Labradoodle pup, Zwabber, opgehaald. Zwabber is een heel sociaal, leergierig en gezellig hondje. Hij was na 1 week zo goed als zindelijk, en gaat zoveel mogelijk overal mee naartoe. Wij zijn heel blij met hem!

21-11-2014
Ton Vlot

We hebben Sam, een zwarte labradoodle, 6 weken geleden opgehaald. Het gaat heel goed met haar. Ze groeit snel en is een lieve en soms ook ondeugende hond. Onze kinderen zijn gek op haar.

30-10-2014
Ed Fijen

Na bijna 13 jaar hebben wij onverwachts afscheid moeten nemen van onze super labrador Dirk.
Wij hebben nu alleen onze zwarte lab Saar nog, beide labradors komen bij jullie vandaan, als wij toch weer een labrador nemen komen wij zeker terug

20-10-2014
claudia langenhoff

Na 9 fantastische jaren hebben we vandaag afscheid moeten nemen van onze lieve boomerhond Tommie. Hij is na drie ziektedagen vandaag helaas overleden aan een hartinfarct. We missen hem nu al heel erg. Zeker onze andere hond Chico loopt de hele tijd te zoeken. Mochten we weer een nieuwe hond nemen dan komen we zeker bij jullie terug. Het was een fantastisch beest die eigenlijk tot het laatst toe hardstikke gezond is geweest.

20-09-2014
Tom Tates

Onze labrador Bart (19-3-2003) hebben we deze week na ruim 11 fantastisch mooie jaren moeten laten inslapen. Hij was een superhond, lief, trouw, lomp en ondeugend! Langs deze weg willen we jullie bedanken voor een waanzinnig huisdier! Helemaal top. Mochten we weer een lab nemen, dan halen we hem zeker bij jullie!!! Groet Tom en Jan

18-04-2014
Oduncu

Onze labrador die wij 11 jaar geleden bij jullie opgehaald hebben is afgelopen weekend overleden. Ik wil jullie bedanken voor onze kameraad. Wij hebben ontzettend veel plezier met hem gehad. Het is nu nog wat vroeg, maar wanneer wij weer aan een nieuwe lab toe zijn zou ik het fijn vinden om die bij jullie te halen. Kunt u mij op de hoogte houden wanneer er weer en nieuwe nest is. Groetjes van de familie Oduncu uit Purmerend

10-04-2014
Linda

Onze labradoodle pup is nu 6,5 maand oud en hij is geweldig! Hij heeft een super karakter en luistert ook al goed. We zijn er heel blij mee!

22-02-2014
Karin

Onze Luna, geboren op 1 okt 2013 doet het super, is erg lief, speels en heeft zo haar puppystreken. We zijn erg blij met haar.

22-11-2013
familie de Boer

We hebben een prachtige lieve golden retriever pup uitgezocht en kijken er naar uit om hem op te halen.

13-10-2011
Marianne

onze doodle is super, ben benieuwd naar jullie nieuwe nestje

Schrijf in het gastenboek

Laat je bericht achter in ons gastenboek.